ReachOut4Groen

Voor jongeren vanaf 18 jaar die bij dagbesteding zoveel gegroeid zijn dat ze kunnen doorstromen naar een betaalde arbeidsplek, maar het nog niet aandurven op de reguliere arbeidsmarkt, hebben wij via onze stichting het project : ReachOut4Goen.

Dit project is bedoeld om werknemersvaardigheden (verder) te ontwikkelen. De jongeren werken in een klein team onder leiding van een ploegleider voor opdrachtgevers in de omgeving.

Komen jongeren in “de groenploeg” dan volgen zij bij ons intern één of meerdere cursussen. Hiermee behalen zij bijvoorbeeld certificaten voor het werken met apparaten als een bosmaaier en heggenschaar.

Heb jij ook een klus voor ons team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:  stichting@reachout4you.nl

Andere trajecten

Natuurlijk wil niet iedereen in de groenvoorziening. Daarom zijn we altijd op zoek naar andere  mogelijkheden en kansen.

Een mooi project is het programma van Defensie “Bijzonder Begeleidingstraject”. Voldoet een jongere via de reguliere weg niet aan aan de selectie eisen, dan is er misschien nog een andere route. Dit kunnen we samen uitzoeken. Jongeren die hiervoor in aanmerking komen helpen wij in het voortraject. De ondersteuning kan zowel op fysiek als op mentaal vlak helpend zijn. Als een jongere door de selectie komt, laten wij het los en worden zij binnen Defensie gekoppeld aan een coach.