Stichting

Stichting RO4Y “ontwikkeling op maat”

De stichting is gekoppeld aan onze bestaande organisatie ReachOut4You. Binnen deze organisatie bieden wij dagbesteding en individuele begeleiding. We merken dat er bij de deelnemers een enorme behoefte is om zich te ontwikkelen. Voor de jongeren op het gebied van het behalen van een schooldiploma. Voor de volwassenen op het gebied van beroepsgerichte certificaten.
Wij willen de deelnemers ondersteunen en motiveren zodat zij hun kansen in de maatschappij mogelijk kunnen vergroten. Iedereen verdient een toekomst. Veel deelnemers hebben te kampen met bv ASS of ADHD en hebben dus ruimte nodig en extra begeleiding.

“Iedereen verdient een plekje in de maatschappij. Maar wat is jouw plek? Het is niet altijd even makkelijk om die te vinden. Wij helpen jou daarbij!”

Voor de stichting hebben wij een verdeling gemaakt van 4 categorieën :

  1.  Jeugd primair onderwijs
  2.  Certificaten ( beroepsgericht )
  3.  Participatie
  4.  Stagiaires

Stichting “RO4Y ontwikkeling op maat” streeft ernaar om een maatschappelijk gedragen bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Ons uitgangspunt is om te starten vanuit de deelnemer. Wat is haalbaar? Een tevreden mens is een succesverhaal!