Herontdek jezelf!

 We kijken samen met jou wat je startsituatie is :

Wat wil je?

Wat kun je?

Ken je jezelf al goed genoeg?

Accepteer je jezelf zoals je bent?

Sta je open voor groei en ontwikkeling?

 

Samen ontdekken we jouw talenten en maken we daar concrete doelen van.

” De toekomst is voor jou! “

Voor wie?

Dagbesteding

Voor jongeren vanaf +/- 14 jaar die (deels) zijn uitgevallen op school.

Voor jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Individuele begeleiding

Ben je minderjarig of 18+ en thuiswonend? Dan kunnen we jou en je ouders ondersteunen bij allerlei hulpvragen.

Ben je 18+ en woon je op jezelf? Dan kunnen wij jou helpen je zelfredzaamheid te vergroten.

 

Dagbesteding

De dagbesteding staat in het teken van verbinding, ontwikkeling en activering. Jouw persoon als individu staat centraal, maar functioneren als groep is ook een belangrijk onderdeel.

Sport is goed voor lichaam en geest. Naast de activiteiten in de buitenlucht, sporten we ook in onze gym : werken op apparaten of deelnemen aan een boksles. Het hoofd leegmaken en fysiek fitter worden. Wij noemen dit een win-win situatie!

We hebben een werkplaats waar je vaardigheden kunt leren die je op weg kunnen helpen richting de arbeidsmarkt. Oude meubeltjes opknappen, of van oud hout een leuk klein meubelstuk maken…. Als je ideeën hebt, is er veel mogelijk.

Vind je koken leuk? Of wil je dit leren? Dat komt mooi uit. Bij onze dagbesteding eten we gezamenlijk een lunch gemaakt door deelnemers. We hebben een moestuin, dus proberen we ook zelf verbouwde groenten en fruit toe te voegen aan de maaltijd.

 

Individuele Begeleiding

Heb je hulp nodig in je thuissituatie, bijvoorbeeld bij het structuren van je huishouden? Of kom je de deur niet meer uit en wil je eigenlijk wel heel graag deelnemen aan de arbeidsmarkt? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je erg onzeker bent en het niet aandurft om zelf keuzes te maken of knopen door te hakken. Heb je een diagnose (bijvoorbeeld een vorm van autisme) die jou beperkt in je sociale vaardigheden? Misschien hebben de problemen zich opgestapeld en ben je het overzicht kwijt? Zo kunnen we nog wel even doorgaan…. geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom bekijken we samen met jou wat helpend is en hoe we je zelfredzaamheid kunnen vergroten.

Omdat dit maatwerk is, adviseren wij om te informeren naar de mogelijkheden.

Onderwijs

Schooluitvallers (+/-14 tot 20 jaar) krijgen bij ons de kans om hun schoolwerk te starten of weer op te pakken. In samenwerking met jouw school maken we hiervoor afspraken.

Ook kunnen we jou in samenwerking met de Korenaer Deurne ondersteunen bij het behalen van je VMBO-T of MBO1 ( Entree) diploma.

Wij kunnen je helpen in het ‘leren – leren’, je nieuwsgierigheid en ontwikkeling prikkelen waardoor je open staat, leert en je eigen verantwoordelijkheid ontwikkelt.

 

 

Wil je meer weten?

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

 

 

Contact