Jorrit Verhoeven

Ik ben Jorrit Verhoeven, getrouwd met Rianca en vader van Just en Joah.

Als 18 jarige ben ik indertijd mijn loopbaan gestart als dienstplichtige bij Defensie. Na een uitstap naar de burgermaatschappij ben ik daar later teruggekeerd als korporaal eerste klasse bij het tankbataljon. In 1997/1998 ben ik op uitzending geweest naar voormalig Joegoslavië. Dit was een mooie tijd, maar ook heel intensief.

Na thuiskomst ben ik gestart op de politieopleiding. Ongeveer 8 jaar ben ik (hoofd)agent geweest in ’s Hertogenbosch. Ik was voornamelijk aan het werk “in de wijk” en heb met veel verschillende doelgroepen gewerkt. Hier ben ik erachter gekomen dat het mij veel voldoening geeft om er te “zijn” voor mensen die hulp nodig hebben.

Nadat het met mij persoonlijk een periode een stuk minder ging en ik (dus op latere leeftijd) de diagnose ADHD kreeg, heb ik het roer omgegooid en ben ik weer opnieuw de schoolbanken ingedoken. Sindsdien ben ik (jeugd) hulpverlener in de zorg en kan ik mijn eigen ervaringen gebruiken in mijn werk.
Vanaf 2007 heb ik bij diverse organisaties gewerkt als groeps- en individueel begeleider. Ook ben ik trainer in Ervaringsleer.

Eind 2013 ben ik als zelfstandige begonnen met ReachOut4You. Inmiddels is dit een mooie en groeiende organisatie waar onze deelnemers centraal staan. Zoeken naar het juiste traject, passend bij de deelnemer, is een uitdaging. Maar als we dit gezamenlijk voor elkaar krijgen is ons doel bereikt!

Bij RO4Y creëren wij kansen……en daar ben ik trots op !