Gabriel Morgan en Thomas Vlemmix

Gabriel Morgan

( Persoonlijk begeleider en Personal trainer)

Mijn naam is Gabriel Morgan, ik ben mede-initiatiefnemer van Back2Nature. Ik ben afgestudeerd persoonlijk begeleider en heb ervaring met het begeleiden van probleemjongeren.

Mijn passie voor sport begon bij judo en voetbal op jonge leeftijd. Na een hoop blessures aan mijn knie ben ik moeten stoppen met contactsporten en ben ik begonnen met fitnessen. Ik merkte veel veranderingen in zowel mijn gedrag als aan mijn lichaam en ben me hierin gaan verdiepen en ontwikkelen.

Ik ben van mening dat fysieke, mentale en sociale doelen verbonden zijn en elkaar dus versterken. Bij Back2Nature gebruiken wij sport als hulpmiddel om de op maat gemaakte doelen te behalen.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om jullie te helpen doelen te behalen!

 

Thomas Vlemmix

(Personal trainer)

Mijn naam is Thomas Vlemmix, ik ben mede-oprichter van Back2Nature.

Mijn passie voor sport begon al op vroege leeftijd toen ik begon met voetballen later heb ik nog meer sporten opgepakt zoals: Fitness, fietsen en boulderen.

Met Back2Nature geven wij leuke en uitdagende sportlessen voor jong en oud, heb je een steuntje in de rug nodig of vind je het gewoon leuk om in een groep te sporten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mijn doel om sporten voor jou een leuke ervaring te maken zodat je bewust kunt gaan kiezen voor een gezondere lifestyle. Mijn specialisatie ligt in fitness, lifestyle en voeding.

Ook als je graag persoonlijk begeleid wilt worden kun je bij mij terecht, ik geloof in maatwerk en ga graag met jou aan tafel zitten om te bespreken wat wel en wat niet goed werkt voor jou, zodat we een persoonlijk plan kunnen maken en uitvoeren.

Ik hoop je snel te zien zodat we samen kunnen werken aan een sportieve toekomst!